fredag 17 oktober 2008

Taco!

Nu är allting i sin ordning, här kommer veckans senaste restaurangbesök! Theresa och jag hade tidigare testat en Mexikansk restaurang som vi båda tyckte kostade lite mer än vad det smakade. Nu var det dags for att testa Dos Caminos (dom har tre st i nyc, vi var park aveny) som några vänner till oss hade varit på. Väldigt stor restaurang som även har en poppis bardel. Med oss middagen hade vi även "fotografen" Mikaela.





Vi började tillställningen med att beställa in lite olika varianter Margaritas och deras guacamole som görs vid beställning vid bordet. Nu satt vi dock så att han var ändå tvungen att stå några bord ifrån oss for att blanda till den. Hur som helst, väldigt god var den. Så var även drinkarna.





Sen testade vi varianter ceviche: en soya- och limemarinerad tonfisk med sesamfrö och chili. Samt en räka med gurka, lime, rädisa och sticklök. Den ena stark och den andra fräsch, men båda goda. Vi åt också empanadas (pirog) med krabba, sallad papaya och citrus samt en chili-salsa.












Varmrätter blev vegetarisk quesadilla och kyckling-enchiladas för damerna. Själv beställde jag in taco med tamarindbräserad short rib, böngryta, majs, coleslow och varma majs-tortillas. Väldigt goda och trevliga tillbehör för att bygga sig en skön taco!


Sammanfattningsvis trevlig mat som dock kom av sig fullständigt av den oengagerade servitrisen (som dessutom hade en trainee med sig). Hoppas verkligen att hennes trainee förstod att hon skulle göra precis tvärtom!!


Betyg 4/10

Inga kommentarer: