torsdag 16 oktober 2008

Röda böcker väntade!


Tisdag morgon (för er som läser det här nu är det alltså förra veckan, jobbar att komma till realtid men har inte haft tillgång till dator förrän nu). Efter en riktigt skön måndag var det nu dags att bege sig till närmsta bokaffär för att införskaffa lite läsgodis! Otroligt bra med release samma dag.
Vi bestämde oss för att inta en stabil frukost Katz's Delicatessen. Vilket kult-ställe, har öppet alla dagar om året och har funnits i 120 år!! När man har beställt sin macka förstår man varför.
Det mest intressanta i guiderna var i gm att Babbo som vi mumsade kvällen innan tappade sin *. Masa gick från ** till ***. Gilt gick från * till **. Adour (Alain Ducasse) fick **. Och den kanske hetaste restaurangen i nyc Momufuku Ko fick ** direkt, dom har 11 st barplatser och släpper borden kl 10.00 online varje dag för en vecka framåt Gissa vem som kommer vara online!!!
I Zagat blev Union Square Cafe framröstat till mest populära restaurangen för andra året i rad. Per Se fick för bästa mat och service.

Inga kommentarer: