måndag 2 mars 2009

Spotted Pig

Efter att ha upplevt en ganska jobbig flygresa över igen (blev magsjuk när det återstod en timmes flygning, räkor i salladen på flygplan...hmm...borde kanske avstått dom) samt i och med det några trista första dagar i NYC var det igår dags att få smaka på NYC igen! Varför då inte besöka en av dom mest populära restaurangerna: The Spotted Pig! Kända för sin rustikt enkla matlagning och servering. Också ett ställe som skall vara ganska kändistätt, men om det var några kändisar på plats kan jag inte uttala mig om då mitt öga för kändisar är lite otränat... Fullproppat var det i alla fall, vi fick vänta en dryg timme på att få vårt bord. Men det visade sig vara väl värt väntan! Crispy Pig´s Head till förrätt och Skirtsteak till varmrätt. Tyvärr inga bilder då det var mörkt som natten där inne...riktigt smaskens var det iallafall!

Nu återstår finslipningen av Kalifornien-trippen, på torsdag bär det förhoppninsvis av (har kommit snö inatt och dom hotar med att det ska fortsätta snöa i två dagar...inte bra).

6 kommentarer:

Anonym sa...

Ha en underbar resa och hälsa Keller !

Micke sa...

Tackar för det! Ska hälsa!

Anonym sa...

Låter härligt Micke!
Jag har försökt förut att få bord på the Pig men det skulle vara ca 1,5 h väntan och vi var 6 pers...inte så kul..
Låter som att tvätteriet hägrar ordentligt nu :-)
NAJS!!!!

Micke sa...

Ruggig nedräkning!!!

Anonym sa...

Har ni verkligen inte ätit på 2 veckor?

Micke sa...

Välkommen hem Zwampen!
Jorå, men inget att skriva hem om. Däremot blir förhoppningsvis sista veckan desto mer!! Börjar med Keller x2 i helgen!!