torsdag 1 april 2010

Förädlat kött

Köttmosaik!

Förklaring till bild enkelt uttryckt: kött.
Längre förklaring: rimmad kokt kalvtunga, rödvinsmarinerad samt bräserad kalvlägg, inkokt kalvbräss, rimmad samt olivoljepocherad griskind, bräserad oxsvans, lardo och marinerad samt stekt kycklinglever. Köttglädje när den är som bäst!

11 kommentarer:

Mikkan sa...

Impad av denna kreativa köttkloss. Kan ärligen säga att jag aldrig sett något liknande! ;)

Micke sa...

Mikkan - tänk då att få mumsa den:)

zwampen sa...

Take away månne?

Micke sa...

Inte än, men målet är att ha den redo till försäljning när vi öppnar i Bromma!

Lars sa...

Tack för proverna som du skickade med Kenneth! Skall testas inom kort:)

Njut av helgen, och mosaiken...

Micke sa...

Lars,
Hoppas pastejen smakar, tyvärr hade jag inget annat packat på herrgården som jag kunde skicka med. Ni får svänga förbi nästa gång ni är på väg till Stockholm för rundtur och mer smakprov:)

Mikkan sa...

Hej hej, ville bara tuta in här och tacka fetast ödmjukast för Skebo-goodiebagen jag fick med mig på fyllan i lördags. :D

Christoffersmat sa...

Hej Micke

Nu kommer jag och frugan fredagen den 30 april/valborg istället för 8maj. Skönt då slipper jag vänta så länge :)

Ses då kanske?

Micke sa...

Christoffer,
Då är tanken att jag ska vara i Barcelona, men som det ser ut nu kommer vi nog inte så långt...
Ser iaf till att ni blir väl omhändertagna!

Sebastian sa...

Den där härliga klumpen minns jag mycket väl, och när den blir redo för take away kommer jag att hänga på låset i Bromma det vill jag lova.

Micke sa...

Sebastian,
Det låter som en god idé:) Ska meddela när vi slår upp portarna!