måndag 8 december 2008

Vinter!?

Hur grått och trist kan det bli en helt vanlig decemberdag i Stockholm? Efter att ha spenderat hela dagen på stan kan jag bara konstatera att jag hade glömt hur mörkt och ruggigt det kan vara! Men jag gav inte upp så enkelt utan försökte istället ge dagen lite värme och lyster genom att bl.a besöka herrarna Frantzen/Lindebergs nya bageri mittemot själva restaurangen för att inta en premiärfika och fick då dessutom veta att det i dagarna snart även blir viss starkdrycksservering kvällstid under ledning av barmästare Jimmy Dymott - kul!
Åt även en matmässigt helt ok lunch på Le Rouge Bar, men fick genom hela lunchen sitta och fäktas med äckliga bananflugor och på toaletten luktade det ungefär som på urinoaren på söderstadion efter en fullsatt match....vad är det som händer med Gröna Huset? Är det på väg ner i Gamla Stans kloaker?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hmm, Jean Georges på nyår ?
Ser framemot en "nyårsrecension" !
Happy Holidays

Micke sa...

Jean Georges framflyttad, blir 9 januari istället. Blir en vecka i Florida först. Har inte ens gjort någon restaurang-research...har du något där nere du vet? Happy holidays, M&T.

Anonym sa...

Vart ska ni åka någonstans i Florida ?
Har varit i Miami, finns ett par riktigt sköna ställen där !

Merry Christmas

Micke sa...

Det är Miami som gäller 4 av 7 dagar iaf.