onsdag 6 januari 2010

Nytt mums-år!

Då har ytterligare ett härligt mums-år passerat och ett nytt skall planeras! Som vanligt är det väldigt svårt att bestämma vart man ska styra skutan (ja, jag är medveten om att det är ett väldigt stort i-landsproblem jag brottas med, men iaf....). Ska man tillbaka till något resmål som redan är bekant eller ska ny mark trampas? Årets första resa är hur som helst bokad och det blir ett kärt återbesök till London. Nu kommer då nästa problem....ska det även bli återbesök vad gäller restaurangerna eller är det dags att se något nytt? Som det ser ut nu så blir det lite av varje. Middag samt premiär för min del blir det på gastropuben The Harwood Arms och sedan blir det ett kärt återbesök för middag på min gamla arbetsplats The Square. Resten är fortfarande oklart, men rekas för fullt.

Bilden här nedan är första leveransen av färska pilgrimsmusslor från ön Hitra i Norge (hämtade och levererade av Magnus på Fäviken). Detta känns väldigt lovande som komplement till vårt egna kött.

6 kommentarer:

zwampen sa...

Skulle vara gott o prova lite sköna pilisar?!

Micke sa...

Ska försöka komma ihåg det vid nästa leverans:)

Per sa...

God fortsättning och ännu bättre start Micke
Låter ju lovande med London, härligt med ilandsproblem, de är till för att lösas ;)

Magnus skalisar är ju riktigt tokfina, har bara fått kika men snart så kanske de börjar dyka upp här tillsammans med deras charkuterier :)

Ha det gott och njut av det nya året

Micke sa...

Tack detsamma Per!

Magnus sa...

Nice med pgm!! Vi måste ses snart!!! Snacka skit o äta gött!! Kram M

Micke sa...

Det måste vi verkligen Mange, hör av dig när du är tillbaka till "verkligheten"!