onsdag 24 juni 2009

Harmoni!

Då var den första och som vanligt när man börjar ett nytt jobb tunga första perioden över. Säga vad man vill, men att köra en heldag i den här miljön (bilden nedan) känns ändå rätt harmoniskt!!
Har trots allt hunnit med att besöka Mistral i sina nya lokaler och en utflykt till Oaxen på en enkel liten söndagsmiddag! Mistral levererade mat på en väldigt hög nivå med nogrannt utvalda råvaror av Fredrik. Kul att det finns sådana eldsjälar som han på scenen i Sverige som nu även rent geografiskt lirar lite "utanför", men som bara bestämt sig för att köra sin grej.
På Oaxen visade sig Magnus från sin allra bästa rustika sida! Halvt grishuvud med blodcréme och rotselleri till varmrätt var det bästa i Sverige på mycket länge! Tack och bock :) !
Imorgon ska Sveriges bästa och dyraste matbar återigen intas!

8 kommentarer:

zwampen sa...

Hmm Mistral, får kanske tänka över?!
Oaxen bokat i juli.
Dyraste Matbaren? Svår gissning!
Ha en trevlig kväll o njut.

Micke sa...

Matbaren höll som vanligt hög standard och hög nota!!

Per sa...

Hejsan , kul läsning.
Låter ju great med grishuvet, ska käka upp den inom kort så det lovar ju gott. Håller med dig om Mistral, han har mycket goda ideer herr Andersson. Har du några bilderfrån besöken att lägga upp?
förresten såg att du börjat på Skebo, visst är väl Kalle fortfarande kvar va?

Micke sa...

Hej Per,
Tyvärr inga bilder från mina senaste besök.
Jag började här när Kalle slutade.
Ha det så trevligt på Oaxen!

Mikkan sa...

Även jag planerar nu ett besök i sommar tillsammans med vänner, avsmakningsmenyn ser fantastisk ut, skall bli spännande!

Micke sa...

Vad kul! Var ska ni? Oaxen eller Mistral?

Mikkan sa...

Oaxen, om vi bara får till det med hemfärd därifrån. Vad har du annars att rekommendera inne i stan? Vi ville från början ha tagit oss till Edsbacka, men när det visade sig vara semesterstängt så var plan B Matbaren. Både det och Mistral är stängt i juli - vad finnes kvar för trevliga alternativ tro?

Micke sa...

Ja det är ju lite tjurigt nu i sommartider, men Mistral har faktiskt öppet hela sommaren så det eller muta någon som kör till Oaxen :)